tiistai 20. joulukuuta 2011

Eläinlääkäriin piikille

Tänään käytiin hakemassa ensimmäinen Cartrophen-piikki, kuukauden kuurina kokeillaan vielä sitäkin.

"Cartrophen elvyttää nivelnesteen ja nivelruston aineenvaihduntaa, sekä estää nivelvaurioissa esiintyvien rustoa hävittävien entsyymien toimintaa. Lisäksi Cartrophenilla on tulehdusta poistava vaikutus nivelten alueella."

Viimeinen pistos käydään hakemassa tammikuun 10. päivä klinikalla, jossa eläinlääkäri katsoo tilanteen uudelleen.  Jos kehitystä ei näytä tapahtuneen, niin suositteli että kyynäret kuvattaisiin silloin uudelleen.

Koira kyllä liikkuu ihan hyvin, joten jos pysyy edes tuon kuntoisena niin olen ihan tyytyväinen. Kipuja ei näytä olevan ja koira on muutoinkin ihan oma itsensä. Käytiin yksi ilta tässä pitkästä aikaa koirapuistossa sosiaalistumassa, onhan tuo melko epävarma teinieinari kyllä. Sitten kun se muisti että voi tulla minun jalkoihin turvaan ja luotti siihen että häädän yli-innokkaat toiset koirat pois, niin se reipastui kummasti ja lähti tutustumaan reiluun vuosikkaaseen flättiurokseen ja johonkin hyperaktiiviseen minipinseriin. Lähdettiin pois siinä vaiheessa kun kaikki olivat rauhassa (paitsi hyperaktiivinen räyhäke) ja kaikille jäi toivottavasti hyvä mieli. Vaikka sitä asuu kaupungissa niin näköjään voi mökkiytyä jos ei ota asiakseen lähteä tapaamaan muita koiria..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti