sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Umpihangessa

Aluksi Ledin kyynären kuulumisia. Käytiin tiistaina klinikalla hakemassa viimeinen Cartrophen-pistos ja eläinlääkäri samalla kokeili jalan vieläkö se rutisee. Iloksemme siitä ei kuulunut minkäänlaista rutinaa, joten onpi mahdollista että koirasta ihan eläjäksi vielä on! Pistoksia jatketaan kerran kuussa vielä puoli vuotta, jonka jälkeen otetaan viralliset luustokuvat. Lisäravinteena vielä glukosamiinia (vai mitä se nyt oli).

Tänään käytiin umpihangessa tarpomassa, ihmiset lumikengillä ja suksilla ja koirat edellä miten parhaiten taisivat. Puuterilunta oli yli puoli metriä, joten hirmu kauaa ne eivät juoksennelleet ympäriinsä vaan alkoivat kummasti hakeutua suksien päälle tai lumikenkien kannoille.. tässä kuvia siitä reissusta:











Iiisi on  vähän reppana noiden lumipaakkujensa kanssa, niin ennen seuraavaa reissua siltä vähän karvat lyhenee jaloista ja mahan alta. Partaa ei kuulemma saa leikata pois, vaikka kovasti himottaisikin.

Kuopioon palattua kävin Ledin kanssa vielä pitkästä aikaa koirapuistossa. Siellä se leikkikin pitkälti toista tuntia shelttimixin kanssa ja kivaa näytti olevan. Nyt on jaloissa melko rauhallinen sakemanni!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti