tiistai 17. kesäkuuta 2014

Kodin pikku tuholainen

Muutettiin karvakasan kanssa uuteen asuntoon. Se on katsellut luhtitalon parvekkeelta hienosti pihan muita koiria ja kissoja ihan hissukseen, mutta asunnon ovelle ei ole kellään asiaa ilman ennakkovaroitusta. Seinänaapurin koirineen voi laskea omaan kotiinsa kommentoimatta, mutta muista on hyvä ilmoittaa - tiedä mitä kaupustelijoita koettaa tulla sisään!

Pieni puuhakas on kuitenkin ollut tässä viikon päivät levossa kun oikea takajalka ei näytä olevan edelleenkään ihan kunnossa, niin se puuhakkuus on sitten purkautunut yksin ollessa hieman epätoivottuihin asioihin. Lahjaksi saatu huovutettu Reino-tonttu sai viimeisen leposijansa roskakatoksesta, kun Ledi sitä oli päivän pyöritellyt. Reinon kainalossa pitämät halot ja kirves löytyivät ympäri eteistä. Liekö koira kofeiinipäissään riehunut kun oli pureskellut kapselikahvinkeittimen käytettyjä maito- ja kahvikapseleitakin, lututtaanut ihan tyhjäksi asti. Varmuuden vuoksi oli purrut rikki vielä niiden kovamuovisen valutusrasian ja nostellut tiskialtaasta kaikenlaista muutakin matolle - taitavin suoritus oli pakastinrasia täynnä vettä - se oli nostettu matolle vedet edelleen sisässä. En ymmärrä.

Suivaannuin eniten siitä että koiran roikale availee makuuhuoneen ovea ja käy röllöttämässä minun lakanoissani päivän. Pitänee ostaa tämänkin asunnon makuuhuoneen oveen säppi ettei saa auki, mutta ärsyttää kun se silti hyppii kahvan ja naarmuttaa karmit. Joo, ei ole takuuvuokraa tulossa edellisestä asunnosta. Heipparallaa 250 euroa. Mietin kuitenkin että tekeekö se tuhoja nyt tylsyyksissään kun on liikaa virtaa vai ahdistaako sitä jäädä yksin. Se on kyllä sikaillut nyt monessa muussakin paikassa missä ollaan vierailtu, pääsääntöisesti aina varastaa pöydältä jos on jotain varastettavaa. Todella veemäistä kitkeä pois.

Jätin sitten aamulla webbikameran nauhoittamaan WebcamXp-ohjelmalla pari ekaa tuntia, että näen ja kuulen onko koira ahdistunut vai muuten vaan puuhakas. Kyllä se joitain kertoja videolla vähän yyhkytti, mutta aikansa puuhasteltuaan meni sitten makaamaan sänkyyni. En siis sanoisi että se eroahdistusta varsinaisesti on keksinyt, veikkaan että on nyt oppinut huonoja tapoja + liian vähän älyllistä tekemistä, niin sitten pitää tehdä älyttömyyksiä. Alla kuitenkin video tämän aamun ekasta puolesta tunnista yksin, jonka jälkeen koira näytti rauhoittuvan kun lopulla 1,5 tunnilla ei kamerassa näkynyt mitään. Tuo hellaa vasten hyppiminen on kyllä ihan liian vaarallista, otan nuo vetimet irti siksi aikaa että huono tapa saadaan pois.


"Minäkö muka tuhmeliini?"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti