keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Energiahoitoa

Heti alkuun huuhaavaroitus ahdasmielisille skeptikoille ja muille huumorintajuttomille perunanuijille. Meillä kävi energiahoitaja.

Kortisonipiikistä on vasta pari kuukautta mutta koira on alkanut taas kipuilemaan. Olen kartoittanut hoitovaihtoehtoja, ja ennen kuin uhraan kihlasormuksen ja upotan sen kultahippusiksi koiran polviniveliin (kyllä, tämäkin on hoitomuoto) kysäisin josko energiahoitaja tulisi katsomaan koiraa. Jonkun verran olen heikäläisistä kuullut mutta omakohtaista aiempaa kokemusta ei ollut, mutta eläinlääkäri kun tarjoaa ainoaksi vaihtoehdoksi kipulääkeiden syöttämisen niin aika avoimin mielin tässä kokeilee kaikenlaista.

Menemättä sen tarkemmin yksityiskohtiin, käsittely kesti ehkä 45 minuuttia ja koira kyllä reagoi hoidon aikana niin että selvästi joltain se tuntui. Uusintakäsittely otetaan perjantaina ja katsotaan jatkoa sen perusteella. Yleensä eläimiin ei kuulemma mene paljon energiaa, mutta Ledi imi sitä itseensä kuin pohjaton kaivo. Lopulta koira oli pumpattu täyteen ja nyt Kuopion Skepsis Ry:n koiraosasto seuraa oliko hoidolla minkäänlaista vaikutusta. Tulokset selvinnevät viikon sisään - stay tuned. Ja jos vaikuttaa siltä että koiran tila merkittävästi kohenee pitkällä aikavälillä niin käyn ottamassa loppuvuodesta polvista uudet röntgenkuvat jotta voidaan nähdä näkyykö muutos myös niissä. Helppo siis selvittää onko huuhaata vai ei.

Onko kellään kokemusta näistä hoidoista?

Edit. Perunanuijien jeesusteluille jo ennakkoon tiedoksi että ei maksannut pennin jetiä, eli ei ainakaan kallista huijausta ole.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti