tiistai 17. helmikuuta 2015

Tuikku kohta 9v!

Tuikku se vaan on kuvauksellinen koira, lisäksi se on niin ilmeikäs että siitä on ilo napsia kuvia. Valitettavasti se itse tosin ei pidä kuvattavana olosta vaan vetää korvat länään ja haukottelee hermostuneesti jos ei pääse poistumaan kokonaan paikalta. Siksi sitä pitääkin kuvailla kauempaa ja vain kun sillä on muuta tekemistä eikä se ehdi murehtimaan mikä puoli naamasta olisi edustavin. Tuikku se täyttää sunnuntaina 9 vuotta, joten tässä ennakkomateriaalia tulevasta mummukoirasta!2-vuotias kouluttaa 9-vuotiasta"Hmm.. tämäpä outo haju."
"Mäyrän pesäkolo?! Huh."
"Kerrassaan tyrmäävä tuoksu."
"Sanoiko joku paistavansa NAKKEJA?!"
"Saisiko jo sitä nakkia, pliiiiiiiis..?"


Oli ilahduttavaa kuulla ja nähdä että ilmeisesti Lediltä jäänyt ruusunmarjarouhe on tuonut Tuikkuun ihan uutta virtaa ja se liikkuu ja riehuu paljon kevyemmin ja enemmän kuin aiemmin. Ei siinä mummokoiran piirteitä ole kyllä yhtään, ihan hyvin menisi puolta nuoremmasta. Ikinuori typykkä :)

4 kommenttia:

 1. Ilme on kyllä kuin nuorella koiralla! Suloinen Tuikku!

  VastaaPoista
 2. Mitä tänne kuuluu? Onko elämä jatkunut koirattomana?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kysymästä, koiratonna jatkuu eikä ole suunnitteillakaan uuden ottaminen. Puolen vuoden jälkeen en enää joka viikko itkenyt Ledin perään niin ehkäpä se tästä :) kokemus tämä koiratonkin elämä, paljon on tullut harrastettua kaikkea muuta. Tuikulla on kaikki hyvin myös. Ledin tuhkat on vielä hautaamatta, vielä siitä ainakin yhdet porut saa aikaan.

   Poista
 3. Olen nyt vasta löytänyt sinun blogisi..Kun etsein hakusanoilla netistä koirani luusto-ongelmista..Törmäsin blogiisi. itku tuli, kun luin kirjoituksiasi Ledistä. :( Olen pahoillani. <3
  Täällä myös melkoista ongelmaa, ja ongelman etsintää... Olisi kiva, jos voisi vaihtaa kanssasi ajatuksia. Tavoittaako sut facesta? Tai sähköpostitse?
  Laitan tähän toisen sähköpostini. ferzor41@gmail.com

  VastaaPoista