maanantai 29. helmikuuta 2016

Tuikku 10v

Niin tuli Tuikustakin seniori ihan huomaamatta. En ollut hoksannutkaan että täyttäessäni 30 tulee myös Tuikulle 10 vuotta täyteen. Lahjaksi kuului saaneen krokotiilihammasharjan - syötävän mallin ilmeisesti kuitenkin. Pääsiäisen pitkäperjantaina 2006 kävin hakemassa Tuikun Forssan liepeiltä, joka oli silloin oma operaationsa kun en autoa omistanut vaan piti pestata kuski. Toisaalta Lediä kun kävin vain KATSOMASSA Pellosssa niin matkustin ensin junalla Ouluun ja vuokrasin auton loppumatkaksi, ei ollut järkeä siinäkään. Vaan koirahommissa ei aina ole, Tuikunkin valitsin tunnepohjalta kun kuvan näin. Nyt meinasi käydä samoin yhden pennun kanssa.

Koirasuunnitelmat ovat nyt vähän kahden vaiheilla riippuen siitä, mitä työelämässä haluan tehdä. Kaikkiin kuvioihin kun ei harrastuskoira vielä mahdu. Pelastuskoiraporukasta löytyisi kuitenkin ihmisiä jotka tuntee "kaikki" saksanpaimenkoira- ja malikasvattajat ja koirien suvut, joten pennun etsiminen olisi helpompaa heidän avullaan.

Omaa koiraa odotellessa video tämän päivän umpipiilotreeneistä, jossa tavoitteena oli saada koira käyttämään tassujaan, kaivamaan riittävän syvälle lumeen hajun perässä ja tarvittaessa tunkeutua lumitunneliin päästäkseen mahdollisimman lähelle etsittävää. Ei ongelmaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti