torstai 10. maaliskuuta 2011

Triplalenkkiä omistajalle!

Jee, pentu osaa olla yksin!

Ei ainakaan tarvitse miettiä mitä iltaisin tekisi. Töistä kun tulee, niin laskee koriat takapihalle, siivoaa pissakakkapaperit, laittaa koirille ruuan turpoamaan, syö itse, syöttää koirat, lähtee käyttämään molemmat koirat tarpeillaan, vie Tuikun sisään, ulkoiluttaa pennun, vie pennun sisään, ulkoiluttaa Tuikun ja käy nukkumaan. Nyt kun pentu näyttää tyytyvän yksinoloon yllättävänkin helposti (ikä vai väsymys tekee tehtävänsä?) pääsee ensi viikolla ehkä jo takaisin agihallille Tuikun kanssa, kun pentukin saa rokotuksensa niin ei tarvitse pelätä tuovansa pöpöjä sieltä.

Eilen käytiin kaupungilla ihmettelemässä ihmisvilinää. Bussimatka meni taas kuin vanhoilta tekijöiltä, pentu pötkähti Tuikun viereen makaamaan kuten junassakin. Satuttiin torille juuri iltapäiväruuhkan aikaan joten vilinää tosiaan riitti! Käytiin ostamassa uudet valjaat eläinkaupasta ja kuljailtiin puolisen tuntia ihmisjoukossa herättäen ihastusta. Lopulta pikku peenu väsähti niin että kävi nukkumana keskelle Sokoksen kongia ja ihmisvilinää! Taisi tympääntyä kun ei saanut mennä liukuovista sisään, vaikka ne vaikuttivat hurjan mielenkiintoisilta.

Tuikku on paisunut kuin pullataikina kun sekin syö useamman kerran päivään kuten pentukin, vaikka annoskoot olen yrittänyt pitää naurettavan pieninä. Liikunta on kuitenkin viimeisen kuukauden aikana jäänyt minimiin kun oma jaksaminen ja pennun yksinolon mahdottomuus ei ole oikein laskenut lenkkeilemään. Vaan eiköhän ne tässä kevään aikana karise!

Kohta ei enää kaukoliikenteen bussiin mahdutakaan niin kätevästi.. alla olevien kuvien välillä on noin kolme viikkoa, kohta ei auta kuin kulkea junassa tahi hommata auto!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti