keskiviikko 18. toukokuuta 2011

Ledin oma temppu

Pentu se jaksaa yllättää. Eilen hassuttelin sen kanssa keittiössä ja se keksi tällaisen tempun, niin kai se on pakko opettaa siihen myös sana!


Se siis itse päätti kiertää takaa sivulle vaikkei sille ole sitä koskaan edes yritetty opettaa o_o olen toki sille sivulta ruokakupin ym. antanut mutta se, että se hoksaa kiertää edestäni sivulle on kyllä ihan uutta. En valita. Vielä pitäisi hioa se suoraksi ja vähentää vartaloapua, joka sujunee helposti kun sanan saa yhdistettyä liikkeeseen.

Tuikku onkin nyt viikon hoidossa ystävällä minun reissujen vuoksi. Ihan hyvä että kumpikin koira saa yksilöllistä huomiota välillä, Tuikku näytti kovin onnelliselta nauravaiselta itseltään kun kävin maanantaina visiitillä.

Perjantaina lähden Ledin kanssa Haminan lähelle kasvattajan järjestämälle viikonloppuleirille. Saapa nähdä mitä siellä oppii, ainakin on jännää nähdä millaisia sisaruksista on tullut. Harmittaa vaan kun Ledi on vähän ontunut pari päivää, toivottavasti mitään ei ole mennyt rikki ja toipuu viikonlopuksi ettei ihan levossa tarvitse pitää..

Tänään sain myös painia kun keskustelimme Ledin kanssa aiheesta "puhdistetaanko korvat vai ei". Ei se kyllä ole neuvoteltavissa oleva asia, mutta kyllähän tuollainen 25-30 -kiloinen pentu jo aika hyvän vastuksen pystyy antamaan. Kyllä ne sitten puhdistetiin, vaikka keljulta varmasti tuntuikin kun kylmää (huoneenlämpöistä) litkua kaadettiin korvaan.

Hampaita on vielä pari hassua maitohammasta jäljellä, purtavaksi kelpaa melkeinpä kaikki joten olen antanut tuhottavaksi halkoja ja puukeppejä jotka onkin ahkerasti hampaissa. Luvattomia tuhoja ei olekaan syntynyt aikoihin, nyt kai pitäisi koputtaa puuta. Lisää viikonlopun jälkeen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti