torstai 21. marraskuuta 2013

Koiraharrastaminen ei ole niin vakavaa!

..tai ei se ainakaan saisi olla. Törmäsin eilen hauskaan videoon jossa koirat kevensivät koetilanteen jännitystä laittamalla läskiksi eri tavoin. Video löytyy Semper Fidelis -blogista, käykää vilkaisemassa!

Tanssitaanko rumbaa?

3 kommenttia:

  1. ;)

    Hei, kysyn nyt tätä kautta, toivottavasti huomaat, että miten ihmeessä oot saanut tän blogin tilin tehtyä niin, että se menee tuonne blogiprofiiliisi eikä esm. jonnekin Googleplus-sivulle? Haluaisin siis erottaa heppa- ja koiruusblogit toisistaan, mutta jos yritän luoda uuden blogitilin ja siirtää tuon koiruusblogin sinne, alkaa se vaatimaan G+ prof. ja vaikka mitä, enkä minä sellaisia halua, toisia enää? Eli miten tämän saa toimimaan niin että on vaan blogiprofiili eikä kaikkea miljoonaa muuta lisähärpäkettä?

    T.Semper Fidelis-sakki

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höhö, ei mitän käsitystä. Olen vaan järjestelmällisesti kieltäytynyt tekemästä Google+ profiilia, mutta se voipi uusiin blogeihin vaatia sen väkisin. Niinhän se koettaa Youtubessakin pakottaa käyttämään Google+ tietoja. Vuan en taivu! Kurja homma sanon minä.

      Poista
    2. Totta! Ärsyttää tuollainen pakottaminen sinne-tänne kun vaan jotain osaa haluaisi käyttää. >:( Ehkä mä äänestän sit vaan varpaillani ja pidän Hepsikset ja Fidelikset ikäänkuin samassa loosissa...;)

      Poista