tiistai 19. marraskuuta 2013

Bloggaaminen mobiilisti: mahdottomuus?

Voihan blogin päivitys! Kesällä muuttohommien yhteydessä katosi tietokonepöytä, ja sen jälkeen pöytäkone on kököttänyt lattialla ja näytöt kukkahyllyllä. Ei siis mikään mukavin paikka istuskella koneen ääressä! Lisäksi kun sain käyttööni iPadin niin tietokoneella on tullut istuskeltua entistä vähemmän, jolloin myös blogin päivittäminen on jäänyt kun en ole saanut aikaiseksi opetella sitä padilla. Puhelimen kautta en lähde edes yrittämään kun tekstiviestienkin kirjoittaminen tuottaa tuskaa.

Kamerankin johto katosi muutossa, joten kuvatkin olisi sitten kännyräpsyjä. Pitää nyt katsoa josko saisi kuitenkin intouduttua. Ei meille kauheasti uutta kyllä kuulu, olen aloitellut raakaruokintaa Ledin kanssa ja se on opetellut tallikoiran elämää aina ajoittain - ei tosin nyt kun on ollut niin mahdottoman kuraista. Kunhan maa jäätyy niin sitten pääsee taas mukaan! Lumi tuli jo toistamiseen mutta oli vain päivän. Ehdinpä ottaa yhden kuvan :) pitää tätä blogin ulkoasuakin viritellä jos meinaa alkaa aktiivisemin kirjoitella. Nähtäväksi jää!

1 kommentti:

  1. Piristävä lumikuva. :) Meille sateli lunta vain kertaalleen kunnolla, vaan eihän se maassa muutamaa päivää pidempään viipyny.

    Ite kanssa pohdiskelen, josko silloin tällöin puhelimellaki jaksais blogia päivittää, vaan eipä toi tarjolla ollut Blogger-sovellus suuria hurraahuutoja aiheuttanu, ku sitä testailin: kirjoituseditori oli aivan liian pelkistetty, jotta sillä sais tekstimuotoilun samanlaiseksi kuin jos tietokoneella blogia päivittäis. Muuten se kyllä toimi, kuvien lisäystä myöten, eli kai se hätävarana menis. :)

    VastaaPoista