keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Teinipojan seksiunet

Tavallaan lupasin kaverilleni etten kirjoita tästä aiheesta, mutta kirjoitanpa kuitenkin! Pahoitteluni siis jo ennakkoon siitä. Ja koska olen armollinen, en liitä postaukseen yhtään aiheeseen liittyvää kuvaa.

Ledi on ensimmäinen uroskoirani joten aina välillä ihmettelen sen ruumiintoimintoja ja mietin että onko mikäkin normaalia. Ensiksi ihmettelin isoja pallukoita peniksen molemmin puolin kun koira rellotti selällään, mutta arvelin silloin (ihan oikein) että kyseessä on paisuivaiskudoksen osa jonka tarkoituksena on saada uros jäämään nalkkiin nartun kanssa. Nauratti kun tuossa tein verkkohakuja uroksen anatomiaan liittyen ja joku epäili niiden olevan kivekset, se mielikuva että kivekset imaistaisiin putkia pitkin erektion voimasta takajalkojen välistä vatsan alle oli sopivassa väsymystilassa melko hulvaton.

Nyt sitten sain ihmetellä itse erektiota. Tokihan sitä on saanut ennenkin katsella kun pienelle teinipojalle käy aika useinkin niin kun se on oikein hyvillään tai innostunut, työntyy pistooli kotelostaan. Enkä siis tarkoita nyt tilannetta jossa koira istuskelee rennosti mansikka vilkkuen, vaan ihan massiivisesta seisokista josta moni mieskin olisi kateellinen. Eikä tätä ole siis koskaan tapahtunut narttujen läheisyydessä tai muussakaan koiralle seksuaalisessa tilanteessa, vaan ihan muuten vaan kun koira innostuu kotosalla jostain.

Ainutkertaista kuitenkin oli se, että nyt Ledi näki märän unen. Se nukkui sohvalla, ynisi ja jalat vipatti kuin jänisunia nähdessä. Erona kuitenkin se, että se heräsi unestaan niin valtaisaan ja pitkäkestoiseen seisokkiin, että turvonnut kalu alkoi mennä jo violetiksi. Tilanne näytti olevan koirastakin jo tukala, mutta onneksi erektio lopulta hiipui. Tästä huolestuneena tosiaan surffailin vähän netissä ja selvitin onko tuo kovin yleistäkin ja mistä se johtuu. Ainakaan kyse ei ole mitenkään erityisen harvinaisesta asiasta, nimittäin ilmeisesti liian kireä esinahka voi estää veren laskeutumisen pois elimestä! Mikäli asia vaivaa useammin, meidän sakemannista tulisi tulisi kerralla ympärileikattu juutalainen. I shit you not. Niin siellä keskustelupalstoilla sanottiin, esarista pitäisi nipsaista pala pois. Ehkä asia olisi syytä varmistaa eläinlääkäriltä. Ensiavuksi kuitenkin suositeltiin alueen suihkuttamista kylmällä vedellä turvotuksen pienentämiseksi, onneksi ei tarvinnut yrittää kantaa koiraa suihkuun tällä kertaa. Se kun ei itse meinannut päästä sohvalta enää ylös.

"Anteeksi, kiusallista tämä on minullekin.."

Toisekseen oli ihan hyödyllistä lueskella muutenkin koiran esinahkaan liittyviä asioita, nimittäin nyt tunnistan uroksilla kuulemma kovin yleisen esinahan tulehduksen. Välillä olen miettinyt onko vehkeen päässä välillä näkyvä paksuhko kellertävä tippa ihan tavallista, mutta kun koira ei ole erityisemmin itseään nuollut niin olen pitänyt sitä normaalina. Nyt kuitenkin alan seuraamaan tarkemmin, sillä kellertävä tai vihertävä erite voi olla merkki esinahan tulehduksesta. Ehkä varmuuden vuoksi alan huuhtomaan parin viikon välein esinahan alusen laimennetulla Betadinella, ennaltaehkäisynä. Siinäpä riittääkin taas kerrottavaa koirattomille ihmisille, kun eivät anaalirauhastenkaan tyhjentämistä oikein ymmärrä. Ihmispolot.

Mitä muuta uroskoiran anatomiaan tai sairauksiin liittyvää minun tulisi tietää? Ja pissaako teidän urokset tasaisena suihkuna vai suihkutellen, onko jälkimmäinen normaalia vai kärsiikö Ledi vielä eturauhasvaivoistakin? Ainakin telkkarissa näin joskus mainoksen jossa suihkulähteen patsas pissasi niin kun se kärsi eturauhasvaivoista, joten sen täytyy olla totta. Tai sitten se oli erektiohäiriömainos.

Niin, ja tämä blogihan näyttää aivan kamalalta Internet Explorerilla. Kiva huomata näin kolmen vuoden jälkeen kun en itse sitä selainta koskaan käytä, joten anteeksi nyt siitäkin. Pitää koettaa korjailla näkymään oikein myös sillä, sitten joskus.

1 kommentti:

  1. No siinäpäs vasta mielenkiintoista ajatuksen virtaa! Näin nartun omistajana onkin helppo tulla huutelemaan näistä uroksiin liittyvistä asioista :D Meillä on aiemman uroksen kanssa tuo esinahan tulehdus käyty läpi, ja epämukavaahan se oli koiralle ja minulle. Itse kyttäsin piliä sen jälkeen vähän väliä, ja kyselin myös tuosta kellertästä töhnästä, mikä eläinlääkärin mukaan ei ole vakavaa.

    VastaaPoista