perjantai 4. toukokuuta 2012

Tortturuutu

Meikäläinen on kyllä ihan ässä koirankouluttaja. Ajattelin paikata eilisen virheen isolla ruudulla ja talloin koiran kanssa nyt samankokoisen ruudun samaan paikkaan ja jätin sinne tutun esineen. Noh, koirahan merkkasi eilisen vierasesineen ruudun ulkopuolelta (halvatun autoharja, jatkossa muistan viedä nekin pois) sekä seikkaili pitkin reittiä jota kautta olin "ovelasti" kiertänyt ruudulle. Huoh. On itsellä taas opeteltavaa! Koirallakin näytti olevan motivaatio huipussaan kun lopulta sain lähetettyä sen suunnilleen kunnolla ruutuun.


Pitänee jättää seuraavat treenit kuvaamatta kun se omaakin keskittymistä sotkee että toisessa kädessä on halon kokoinen puhelin. Tein sitten vielä toisen perään kun se nyt näytti hoksaavan että vaikka alue on iso niin siellä jossain se patukka on piilossa. Tässä tosiaan koira ihan hienosti seuraa alueen rajoja, oma moka että olin "kiertänyt" ruudulle metsän laitaa pitkin. Ensi kerralla pyrin tekemään ruudun niin, että lähestyn sitä vain suoraan edestä päin. Oppia ikä kaikki.



Voisi kaivaa esiin sen hakumanuskan ja tehdä seuraavasta treenistä ihan oikeasti järkevän ja minimoida epäonnisatumisen mahdollisuus. Jossain vaiheessa niitä esineitä pitäisi tuoda useampikin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti