sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Aurinkoa kansalle

Tänään oli taas mahtava keli joten suuntasimme jään kautta koirapuistoon. Koirilla olin virtaa ihan enemmältikin mutta mahtuihan tuolla jäällä juoksemaan kun ei muita ulkoilijoita ollut, hiihtäjätkin malttoivat pysyä omilla laduillaan.
Vatkaimessa
Lörppähuulet vaan lepattaa!
Matkalla koirapuistoon, keppi suussa kuten aina..
 Koirapuistossa oli 8 kk ikäinen belginarttu jota emme olleet ennen tavanneet, mutta hyvinhän nuo juttuun tuli. Lediä joutui alkuun taas rajoittamaan ettei ole liian raju, lähinnähän se puskee sivuttain päälle seisomaan ja mölisee. Ei siis räyhää tai murise, vaan mölisee että RÄVÄVÄÄ ja se vaihe meinaa jäädä sille välillä päälle. Alkuhuuman jälkeen kierrokset kuitenkin laskivat ja Ledikin malttoi leikkiä ihan nätisti. Iisikin oli tottakai nätisti, ainoastaan se on ikävä tapa sillä että se ryntää Ledin perään ja sitten ne kahdestaan meinaa taklata vieraan koiran. Se on ehdottoman kiellettyä ja puutumme aina siihen, ettei kenenkään koira, varsinkaan nuori, joudu säikähtämään noita roikaleita.
Nartun poistuttua yritin vielä saada Ledistä seisomakuvaa, mutta koira alkoi olla niin lötkössä kunnossa että tuntui kuin olisi koettanut saada keitettyä spagettia seisomaan, joten luovutin.

Keitetty spagetti on löysä.
Illalla se oli vähän jäykkä, joten pitää seurata voiko sen antaa juosta noin paljon vai kipeytyykö se siitä. Muutoin se on liikkunut kyllä pääsääntöisesti puhtaasti ja vaivattomasti, mutta tarkoitus on kuitenkin varata aika hierojalle tässä jossain vaiheessa kunhan olisi enemmän vapaailtoja tiedossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti