sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Muli Iisi ja ulkoilua

Aurinkoista viikonloppua! Loppusuorallahan tuo alkaa olla mutta onpahan tosiaan aurinko jaksanut paistaa ja muistuttaa että sieltä se kevät hiljalleen tulee. Lauantai ja sunnuntai meni pitkälti lumikenkäillessä. Lauantaina käytiin metsässä, jota koirat eivät niinkään arvostaneet kun niitä upotti melko paljon, ja loppumatkasta ne siirtyivätkin kulkemaan meidän jäljissä ettei olisi niin raskasta edetä. Tänään sitten käytiin Kallaveellä tepastelemassa ja paistamassa makkaraa laavulla. Makkarat tosin unohtuivat autoon, mutta tulipahan ulkoiltua muuten ja kahvitermos sentään oli sattunut reppuun. Ledi on keksinyt että kaukana tummana silhuettina näkyviä hiihtäjiä pitäisi ehkä lähteä juoksemaan kiinni ja tarkastaa ovatko ne ihmisiä vai eläimiä. Onneksi se ei kuitenkaan ole ihan maaninen niiden suhteen, vaan kääntyy  pois kutsusta.

Kotia kohti, Puijon torni on aina hyvä maamerkki Kuopiossa. Ledi suuntaamassa taas hiihtäjää kohti..
Laavullakin koirat käyttäytyivät hyvin, mitä nyt Iisi väänsi tortut laavun viereen heti kun saatiin kahvit esille. Siitä on muutenkin tullut vähän sika sen jälkeen kun kepo ajeli siltä karvat pois, se ei halua mennä umpihankeen niin se kusee sitten keskelle polkua jos sitä ei ehdi häätää siitä. Hienohelma. Takki päällä se nyt ulkoileekin niin kauan kunnes karva taas vähän kasvaa. Jäljestä päätellen trimmauskoneessa ei ollut säätömahdollisuutta vaan ainoastaan asetus nimeltä "skini".

Iisi ja koristeelliset mutta perin epäsnautserimaiset korvakarvat :)
Koirat ovat viikonlopun jäljiltä melko vetelässä kunnossa, mutta onneksi jäällä ei upottanut niin ei Ledilläkään lihakset karahtaneet jumiin. Nyt on kovin hiljaista asunnossa!

Ps. Lisäsin Iisinkin banneriin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti