sunnuntai 2. lokakuuta 2011

Harrastesuunnitelmia

Ensiksi mainittakoon että tänään uloslähdöt onnistuivat vallan rauhallisesti vaikka Iisikin tuli kotiin kolmanneksi häsläksi. Ei vinkunaa, haukahtelua tai hyörimistä. Hyvä me!

Vaikka syksy tuleekin olemaan vapaa-ajan kannalta haasteellinen, suunnittelin että varaisin agihallilta kerran viikkoon tunnin vuoron jossa kävisin muistelemassa Tuikun kanssa aiemmin opittuja ja Ledin kanssa opeteltaisiin alkeita. Siinä voi tunti mennä mukavasti kahden koiran kanssa.

Lediä alan myös ihan tosissaan tuupata johonkin ohjattuun ryhmään, ensi viikon lopussa selviää päästäänkö sakutottikseen vai ilmoitanko sen Ponderan tokoon tai temppukurssille. Minulle tekee hyvää saada ohjattua toimintaa ja koiralle koulutusta häiriön alla. Liikaa ei kuitenkaan pidä ahnehtia aktiviteetteja, kyllä se kaksi kertaa viikkoon koiraharrasteita on ihan maksimi ettei jää opinnäytteet kirjoittamatta. Keväällä sitten on toivottavasti vähän vapaampaa.

Esineruudusta Ledi toi tänään esineen ihan nätisti eikä yrittänytkään lällätellä sen kanssa. Huomenna jos muistaisi tehdä sille leveämmän ruudun kuin tähän asti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti