keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Kuvat jossain matkalla

Soittelin päivällä Kennelliittoon, jossa ystävällisesti tarkistettiin että kuvat eivät ole heille vieläkään saapuneet, eivätkä ole myöskään saapuneen postin pinossa. Selitin että niitä on jo tovi odotellut, niin siellä ehdotettiin että laittavat lapulle ylös että kun ne vihdoin saapuvat, ne vietäisiin samana päivänä lausuttavaksi eikä laitettaisi tavalliseen jonoon odottamaan.

Soittelin klinikalle, josta kerrottiin että kuvat on lähetetty elokuun lisäksi ilmeisesti 16.11. ja uudelleen 23.11. mutta nyt ne ovat jossain matkalla. Agfan kuvahävityksestä oppineena pyytävät nyt Agfalta tarkistuslistan niistä kuvista, jotka on lähetetty Kennelliittoon. Lupasivat myös klinikalta ottaa yhteyttä sinne päin mikäli seuraavalla tarkistuslistalla (ensi viikolla) ei meidän kuvia näy. Eli nyt odotellaan pari viikkoa taas josko se lasku ja tulokset tulisivat.

Sikäli ei valittamista, koska kummastakin paikasta sain hyvää palvelua eikä kuvien hukkaaminen ole kummankaan putiikin vika, vaan kuvankehityspalvelun. Onneksi niillä kuvilla ei nyt ole niin väliä että tässä olisi harrastus- tai jalostusasioista kysymys, mutta kyllähän se harmittaa odotella.

Ledi on treenannut takapään käyttöä peruuttamalla olohuoneen poikki tyynykasojen yli ja asettamalla takatassunsa (tai vaihtelevasti kaikki tassut) sohvatyynyn päälle. Pitänee taltioida ensi kerralla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti