tiistai 13. marraskuuta 2012

Luustokuvat hukassa!

Ledihän kävi luustokuvissa jo elokuussa, ja kun ei Kennelliitosta kuulunut laskua niiden lausumisesta eikä Omakoiraan kirjautuminen onnistunut, niin soittelin sinne ja selvisi etten ole enää jäsen ja että lasku tulee postissa. Jaha. Mutka-veljen luustokuvien lasku tuli myös maapostissa parin-kolmen kuukauden viiveellä joten en ennen tätä ollut kovin huolissani. Nyt kuitenkin soitin Kennelliittoon.

Ystävällinen naisvirkailija tarkisti koiran tiedot ja ilmoitti, että kyseiset kuvat eivät ole koskaan saapuneet Kennelliittoon lausuttavaksi, ja kehotti ottamaan yhteyttä kuvanneeseen eläinlääkäriasemaan. Soitin KEK:iin ja sieltä ilmoitettiin että juuuuuuu, ne kaikki(?) elo-syyskuussa kehityspalvelu Aquaan/Akvaan/tms lähetetyt kuvat ympäri Suomen ovat kadonneet jonkun tietojärjestelmävian vuoksi, ja että klinikalta ovat koettaneet ilmoittaa asiakkaille ainakin Facebookin kautta. Juu en seuraa heidän FB-sivuaan koska siellä on lähinnä linkkejä uutisjuttuihin tai mukahauskoihin huumorikuviin.

En löytänyt tästä tiedotetta heidän kotisivuiltaan, en myöskään Kennelliiton sivuilta. Melko kehnoa asiakaspalvelua jos on todella ollut kyse noin laajasta viasta. Nyt kuvat lähetetiin uudelleen Kennelliittoon ja kuulemma parissa viikossa pitäisi tulla tulos. Kysyin vielä että tuleeko varmasti, vaikken edelleenkään pääse Omakoiraan. Juu juu, ei kuulemma tarvitse liittyä. Skeptisenä jään seuraamaan saanko tulokset ennen joulua.

Kiivaan etsimisen jälkeen löysin lopulta tämän Facebookista.

Edit. muualta selvisi että kyse on tosiaan vain osasta digiröntgenkuvista, jotka on lähetetty tulostettavaksi kyseiseen firmaan, jotta ne Kennelliitossa voidaan lausua. Kaikkien kuvat eivät ole kadonneet, ja perinteiset filmikuvat on lausuttu ihan normaalisti. Eniten ärsyttää se, että tästä mokasta en ole vieläkään nähnyt tiedotetta.

Edit 2. Ko. pulju on Agfa. Ledi oli tallilla mukana, tehtiin 1,5 tunnin maastolenkki ja Ledi oli mallikelpoinen reittiopas. Liukastui tosin jäätynyttä lätäkköä ylittäessään (taitava..) joten toivottavasti siinä ei nitkahtanut mitään. Huomenna sillä on fyssari ja Tuikulla hieronta, toivottavasti ei oo pahasti vikaa kummassakaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti