sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Viikonlopun ulkoiluja

Onnistuin rikkomaan taas selkäni hevosten kanssa joten koirien kanssa ulkoilut rajoittuivat kävelyyn teillä ja jäällä. Käytiin lähimmässä koirapuistossa, vaan siellä ei ollut ketään eikä myöskään tullut. Sen sijaan sieltä löytyi tennispallo, jota sitten piiloteltiin koirille muutaman kerran (oikeastaan tässä kykkimisessä se selkä vasta ärtyikin). Tohkeissaan ne sitä etsivätkin. Sitten lähdettiin takaisin kotiin kun ei ketään näyttänyt tulevan ja saatiin sentään useampikin koiran ohitus kotimatkalla. Ledi oli hienosti eikä edes nostellut karvojaan, vaan meni löysällä hihnalla hyväntuulisesti ohi, tosin kädessäni olevalla pallolla saattoi olla vaikutusta asiaan.

Kotoa lähdin sitten samantien käymään vielä pitkästä aikaa Neulamäen koirapuistossa Ledin kanssa kun sinne oli sopivasti menevä kyyti tarjolla. Kun olimme menossa portista sisään, näin että toisesta portista oli koirakko poistunut juuri hetkeä aiemmin. Puoli tuntia oltiin siellä keskenämme ja kun lopulta lähdimme, näin että sinne meni vain hetki meidän jälkeemme joku. Mahtava tuuri siis tällä kertaa. Tulipahan Ledille ulkoilua kun se koko ajan puuhasteli ja nuuski vieraita hajuja, vaikkei muita koiria näkynytkään. Myös sieltä puistosta löytyi tennispallo, joten piilotin sitä vielä pari kertaa. Ledi alkoi olla jo aika löysässä kunnossa kun oltiin ulkoiltu niin kauan, mutta vielähän tuo viitsi etsiä.


Takaisin autoon päästyään se tuntui olevan niin väsynyt että olisi halunnut pitkälleen, mutta kun poikkeuksellisesti joutui olemaan etujalkatilassa, sanoin sille ettei se yksinkertaisesti mahdu siihen makaamaan, hyvä että mahtui kyytiin edes istuallaan. Vaan Ledipä näytti menevänsä yllättävän pieneen tilaan tarpeen tullen!



Kotona Iisi jo näytti omaa tyylinäytteensä nukkumisesta. Se on kyllä oikea prinsessa, ei riitä että se nukkuu sohvalla vaan sen pitää tehdä itselleen peti keskelle sohvatyynyjä tai peittoja. Joskus kuuluu pitkän aikaa kuopsutus kun se järjestelee tyynyjä mieleisekseen pediksi, ja lopulta pötkähtää untuvaunelmaansa.


Jotain hyvääkin selän pamahtamisesessa, Ledille on nyt paljon puuhaa kun sen pitää nostella mulle tavaroita lattialta. Pullonkorkeista ja kolikoista lähtien kaikki nousee kun avustajakoira auttaa : )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti