torstai 30. tammikuuta 2014

Hiljaiseloa

Meillä on aika hiljaista. Omistaja toipuu leikkauksesta ja koira ei ole parempaan päin, ei kestä edes pidempiä kävelylenkkejä ilman että kipeytyy. Käytiin tänään kaupungilla kiertelemässä eläinkaupassa ja parissa muussakin liikkeessä, hienosti metsäläinen käyttäytyi eikä edes merkannut mihinkään, kuten edellisen eläinkauppareissun perusteella pelkäsin. Ihmiset lällyttelivät ja kehuivat kovasti sekä koiraa että hienoa pantaa. Eläinkaupan vaaka näytti Ledille 41 kg! Jostain on siis tullut viisi kiloa lisäpainoa ihan huomaamatta, hyvä me! Hoikka poikahan se edelleen on, mutta liekö raakaruokinnasta sitten ollut apua.

Käydään tiistaina eläinlääkärissä ihmettelemässä että mistä koiraa lähdetään nyt tutkimaan, jotta selviäisi voiko sen kuntouttaa vai onko ennuste vaan huonompaan suuntaan. Löytyisi nyt se vika joka tämän kaiken aiheuttaa niin olisi hoitokin helpompaa!

Parin viikon päästä on sitten myös se osteopaattikäynti, jännä kuulla myös hänen näkemyksensä. Harmittaa ja huolettaa, kunhan ei joutuisi olemaan kipeä ilman että huomaan?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti