sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Uusia nivelvalmisteita kokeiluun

Voihan rähmä. Ledillä se ei nyt tuo oikea takajalka kestä kunnossa. Parin viikon päästä on taas fyssarille aika niin saa lihasjumeja auki, mutta nyt on alkanut mietityttää että kipuileeko sen nivelet ja sen takia se menee jumiin kun liikkuu väärin.

Huomasin toisessa blogissa kirjoituksen sellaisista nivelvalmisteista joista en ollut vielä kuullutkaan. Jalkojen nuoleminen ja onnahtelu kuulosti sen verran tutulta että ajattelin kokeilla josko noista tuotteista olisi meillekin apua, ja laitoin Supplex-jauheen ja Mobileaze equine Devil's Claw-litkun tilaukseen - tosin liekö tuo hevosten litrakoko ehtii vanheta ennen kuin se on käytetty koiran annoksina. Alan olla jo vähän epätoivoinen niin käydään nyt kaikki valmisteet läpi, kun Arthroflexeistä ja Nutrolineista ei mainittavaa apua tunnu olevan. Tokihan voitaisiin käydä hakemassa pitkästä aikaa Cartrophen-pistoskuuri, ja samalla voisi ottaa uudet röntgenkuvat että onko niveliin tullut millaisia muutoksia vuodessa. Jostain syystä eläinlääkärille vaan ei ole saanut nettiajanvarauksen kautta tilattua aikoja, joten pitänee soitella viimeistään fyssarin jälkeen että mitä he ovat mieltä siellä.Eilen käytiin ulkoilemassa pari tuntia ja sen jälkeen koira oli taas selvästi huonompi. Ärsyttää kun paikoin pitää olla niin liukasta, ettei koiraa oikein voi ulkoiluttaa kuin katuja pitkin ettei se joudu luistelemaan. Se ei nimittäin ainakaan paranna yhtään lihasjumeja tai rikkonaisia niveliä. Voi kunpa tästä vielä noustaisiin.

Ps. Jos joku meinaa tilata tuolta samasta nettikaupasta jotain, niin postikulut saa pois koodilla SUPPLEX ainakin tuota jauhetta tilatessa.

2 kommenttia:

  1. Laitahan tietoa sitten kun olet valmisteita käyttänyt. Kiinnostaa kovasti miten vaikuttivat!

    VastaaPoista
  2. tästä vielä lisää nivelille: "svenska djurapoteket"-tuotteet....http://www.petpoint.fi//tuoteryhma/16/
    Monta tuotetta mistä valita, vihersimpukka,msm, glukosamin, ja kuulemma löytyy myös "senior" tuote josta löytyy yhden pillerin/jauheen takaa kaikki...
    ja sit vielä jahti ja vahti-tuote-> nivelravinne... Kaikkea hyvää sinne sinulle ja koirallesi!!

    VastaaPoista