maanantai 15. elokuuta 2011

Se ihana susikoira

Vastapainoksi kirjoitukselleni Se hullu saksanpaimenkoira kirjoitettakoon nyt uusi merkintä siitä (ikään kuin Ledistä ei olisi mainittu tässä blogissa tarpeeksi). Tänään Ledi tapasi maailman rohkeimman sheltin. Se oli noin tassun kokoinen 13-viikkoinen rääpäle, joka kuitenkin aika reippaasti tuli koiriani tervehtimään kun tervepäinen omistaja aikansa meitä katsottuaan kysyi haluaisiko minun koirani tulla tervehtimään hänen pentuaan. Sehän sopi paremmin kuin hyvin, kun Ledi oli taas niitä ihmetellyt ja haukkunut. Tästä syystä ihmetykseni oli suuri että omistaja moista uskalsi ehdottaa. Hän, kuten kaikki muutkin, oli puolestaan ihmeissään kun kerroin että minullakin tämä isompikokoinen on vasta pentu vaikka se on niin jumalattoman iso. Ledihän oli oikein hienosti ja varovasti nuuskutteli pikkurääpäleen ja pikkurääpäle nuuski minun koirat. Harvoin näkee noin rohkeaa aikuistakaan shelttiä!

Ledi on niittänyt kiltin "susikoiran" mainetta myös muutaman muun pikkukoiran ja pikkupennun kanssa, ihmetyttää ihan miten varovasti se osaa olla niiden kanssa. Ihmispennustakin se sai bussissa kokemusta, kun taaperoikäinen muksu silitteli koiria ja sitten yhtäkkiä kävi niiden päälle makaamaan hieroen naamaansa niiden turkkiin. Se nyt oli jo vähän liikaa kummallekin, mutta kovin hienovaraisesti luikertelivat tilanteesta pois. Kyllä tuosta Lemminkäisestäkin vielä hieno koira tulee! Tuikkuhan jo toki on täydellinen ;)


ps. tämäkin päivä selvittiin ilman irtaimisto- tai pissavahinkoja! Töihin lähtö tosin myöhästyi joitain minuutteja, kun kotiin piti palata kolmesti kun kuulin Ledin hyppivän makuuhuoneen ovea auki.. kolmannella kerralla sain sen kiellettyä ja se jäikin sisälle hiljaa, mutta aukihan se ovi oli kun myöhemmin tulin kotiin.. mitään ei kuitenkaan oltu tuhottu eikä sängyssä nukuttu. Ehkä siinä vain on kissamaisia piirteitä: ovet pitää vaan periaatteesta olla auki ettei niiden takana voi säilyttää salaisuuksia!

pps. kaivelin TOKO1 -kurssin opuksen naftaliinista. Josko sen ohjelmaa alkaisi veivaamaan tuossa läheisellä kentällä molempien kanssa, Tuikulle muistinvirkistykseksi ja Ledille ihan uutena. Sivullehan se osaa tulla, mutta muuta se ei osaakaan, paitsi näyttää somalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti