sunnuntai 9. joulukuuta 2012

P-Karjala ja kuvien kuulumiset

Soittelin perjantaina klinikalle kuten oli puhetta. Kuvankehityspalvelu Agfa oli kertonut että kuvat olisi mahdollisesti nyt lähetetty Kennelliittoon, mutta ensi viikolla se vasta selviää. Nyt sitten odotellaan taas ensi viikon loppuun jolloin voin soitella Kennelliittoon ja kysellä ovatko ne saapuneet. Klinikalta kyllä sanoivat että jos kuvat eivät ole vieläkään sinne saapuneet niin soittavat sitten jälleen kerran Agfalle ja sanovat pahasti. Antoivat sieltä myös sähköpostiosoitteen johon voi halutessaan reklamoida, koska osalle koiranomistajista on tullut rahallista menetystä vastaavan viiveeen kanssa. Ledillä nyt ei ole tärppinarttua odottamassa kuvien lausuntoa niin sikäli meille nyt ei muuta haittaa ole ollut kuin soittelimisen vaiva ja oman mielenrauhan kärsiminen.

Viikonloppu oltiinkin Joensuussa ja päivät menivät pitkälti ulkoillessa Pielisjoen rannalla sekä myös koirapuistossa piipahdimme. Ledin ohitukset ja sosiaalinen käytös ovat kehittyneet taas huimasti kun olemme alkaneet käydä puistossa. Turhanpäiväinen mölinä ja pörhentely on vähentynyt vaikkei koiraa käskyttäisikään käyttäytymään kunnolla.

Pielisen Pönöttäjät Ry
Tuikku oli käynyt hierottavana toisen kerran ja oli ollut jo paljon parempi edelliseen verrattuna, eikä sitä ihan hetkeen kuulemma tarvitse hieroa. Luksusta on myös se, että Tuikku pääsi muuttamaan omakotitaloon ja sillä on nyt oma piha temmellyskenttänä. Pitääkin pyytää kuvia uusista huudeista kunhan saavat asetuttua taloksi kunnolla. Ensimmäisenä yönä Tuikku olikin jo tehnyt täyshälytyksen ja tuijotellut metsään päin, nähtäväksi jää ovatko uudet naapurit hirviä vai pienempiä metsän eläjiä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti