sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Huippukoira Ledi

Olin viikon reissussa sukuloimassa ja kyläilemässä Ledin kanssa ja jätkähän pisti ihan parastaan kaikkialla, monttu auki ihmettelin monta kertaa että miten se nyt noin käyttäytyy. Siis rauhallisesti, kohteliaasti ja hyvin!

Tiistaiaamuna ajelin siskoni luo ja tovin Tuikun kanssa jamiteltuaan pihalla annoin varoituksen "lasken Ledin sisälle", oletuksena että se pyyhkäisee hurrikaanin lailla ovesta sisään rutaten matot, pudottaen koriste-esineet ja kaataen puolet huonekaluista, vauvan syliin hyppäämisestä puhumattakaan. Vaan vielä mitä, se lönkytteli sisälle, nuuski rauhassa uuden paikan ja asettui makaamaan.


Vauvasta se oli kiinnostunut, mutta malttoi olla tunkematta iholle vaikka hakeutuikin lähelle makailemaan tai kulkiessaan koetti nuuskia tai lipaista sukkaa. Itkuhälytintä se päivysti eteisessä ja kommentoi jos sieltä kuului outoja ääniä.

Lapsenvahtina olo on rankkaa kokemattomalle
Enimmäkseen Ledi kuitenkin nautti ulkona olemisesta omalla pihalla ja siellä se enimmäkseen viihtyikin päivät metsurihommissa.Ajelin loppuviikosta kaverin luo ja Ledikin pyydettiin sisälle, niin se esitti taas kovin kohteliasta ja rauhallista seura/sylikoiraa kaverini perheelle, ja pääsi poseeraamaan useamman kerran valokuviin sekä huomion keskipisteeksi olohuoneessa. Mainittakoon kuitenkin että siellä Ledi teki jotain mitä ei ole tehnyt vuoteen, nimittäin kusaisi huonekalulle. Tekoa lievensi se tieto että sinne on kuulemma perheen omatkin koirat kuseskelleet, joten heitä ei paljon hetkauttanut moinen vahinko. Nyt meni kuitenkin taas hetkeksi luotto asian suhteen!

Superkerjäävät koirat Tuikku & Ledi
Kävin Ledin kanssa myös parissa muussa sille ennalta vieraassa paikassa ja vieraampien ihmisten luona, ja kaikkialla se käyttäytyi esimerkillisen rauhallisesti, ystävällisesti ja hyvin. Olen erittäin yllättynyt mutta mahdottoman tyytyväinen!

Laitan ensi viikolla postauksen muista tämän viikon puuhailuista Tuikun ja Ledi kanssa sekä enemmän kuvia erityisesti Tuikkusesta. Uuden vuoden aaton vietämme kaupungissa, joten saa nähdä miten paukkuaralla Iisillä tämä vuodenvaihde menee.

Ps. unohdin ottaa Tuikusta kuvia tonttulakki päässä, joten joudutte tyytymään vähän tavallisempiin koirakuviin :)

Pps. Ledin uusi panta julkistetaan toivottavasti tällä viikolla tai viimeistään ensi viikolla, riippuen koska se tulee postissa. En tosin täällä tainnut äänestystä pitääkään kumman pannan tilaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti