keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Poseeraavat koirat

Voi noita meidän valokuvamalleja. Lupasin viimeksi koettaa ottaa Tuikusta iloisempia kuvia, mutta kyllä siihen tarvitsisi kunnollisen assistentin ja hyviä herkkuja tai kivaa puuhaa, koska muutoin ei saa kuin ahdistuneita otoksia. Kaikista ällöttävintä oli poseerata saksalaisten kanssa, hyi olkoon. Ymmärtäähän sen että lappalaisten kauna saksalaisia kohtaan periytyy vielä kauan sukupolvelta toiselle, kun piti talot polttaa ja kaikkea.

"Hmm? Mitä tapahtuu?"
"Ei saakeli. Sillä on taas se kamera."
"En TODELLAKAAN mene lähemmäs noita kahta taunoa. Näkyköön ylenkatseeni kuvissakin."
Ledireppanan lörppähuuliin kuivuu kaikki roskat ja sitten ne on ruvella..
"Tuikkuu.. tulisit nyt vielä poseeraamaan muiden kanssa"
"NAUTIN TÄSTÄ SUUNNATTOMASTI" t. Tuikku

"Mikä voisikaan olla vielä paremmin elämässä"

"Jokohan voisi ottaa hatkat.."
 No, tuli niistä lukuisista kuvista pari kelvollistakin. Miten nuo omat koirat istua lenkottaa noin rumasti, Iisi on ainoa joka poseeraa ryhdikkäästi aina..Koirat kun olivat päivät ulkona niin Iisi keksi itselleen nukkumapaikan, joka ilmeisesti oli kuivin ja muutoinkin paras. Ikkunasta bongasin sen puuhat, mutta ulos kun meni niin Iisi oli jo iloisena vastassa että minä missään pöydillä ole ollut..


"Huh? Onko joku tulossa ulos?"
Eilen en ehtinyt koirien kanssa agilityyn, huomenna uusi yritys jos vaan auto on käytettävissä ja kenttävuokra on pyhäpäivästä huolimatta kohtuullinen. Sieltä sitten toivottavasti uutta materiaalia, ja ne siskotreffikuvatkin on kuulemma lähes matkalla.. : ) ja juu, Tuikulle on kertynyt tuota rouvamaista massaa mutta eiköhän siskoni saa ne siltä karistettua kun kesällä pääsee taas paremmin liikkumaan. Tullut ilmeisesti mummoonsa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti