tiistai 31. joulukuuta 2013

Kiitos vuodesta 2013!

Ensin ajattelin että jätän uuden vuoden toivotukset kokonaan väliin ja kerron vasta jälkikäteen kuinka vuosi meillä vaihtui, mutta halusin kuitenkin kiittää teitä lukijoita turinoidemme seuraamisesta. Blogi on avattu yli 10 000 kertaa (olkoonkin että valtaosa mainosbottien toimesta..) ja tänne on tullut kirjoiteltua melkein 250 postausta. Kommenttinne ilahduttavat aina ja teidänkin blogejanne on ilo seurata. Jos en vielä ole jostain syystä ole löytänyt juuri sinun blogiasi, niin linkkaa se toki kommentteihin : )

Kohta lähdemme Ledin kanssa vuoden viimeiselle ulkoilulle ennen kuin raketit alkavat paukkumaan. Ledi on laukausvarma, mutta ikäviä yllätyksiä voi aina tulla kuten Tuikulle nelivuotiaana, kun raketteja alkoikin räiskyä kaikkialla ympärillä kun oltiin ulkosalla. Sen jälkeenpä se niitä onkin pelännyt, joskin voihan se olla että ääniherkkyys olisi muutenkin voimistunut iän myötä. Luonnetestissä se ei kuitenkaan reagoinut laukauksiin sitä ennen, ampumaradalla sitä ei ole käytetty.

Ledi omistajineen kiittää ja kumartaa, sekä päättää vuoden lavastettuun pokaalikuvaan koska 1) Ledillä ei oikeasti ole omaa petiä ja 2) pokaalit eivät ole meidän. HAH!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti