sunnuntai 28. marraskuuta 2010

Luustokuvien lausunnot tulivat!

Ilolla ilmoitan että Tuikku on parasta A-luokkaa! Ennestään oli silmät terveet ja polvet 0/0, nyt tuli lonkat A/A ja kyynäret 0/0 sekä selkä terve!!

Kuvannut eläinlääkäri kun pelotteli että lonkat on C tai korkeintaan B, mutta sanoi että matalat lonkkamaljat on kyllä rodulle tyypilliset joten voi olla että nousee siihen beehen. Vaan että puhtaana aana tulivat takaisin, jihuu!

Iltalenkkikin meni putkeen, ohituksiin sattui helppoja koiria. Olen myös pyrkinyt opettamaan Tuikulle että se poimii kaikki minulta "pudonneet" tavarat suuhunsa ja tuo minulle. Tässä välillä se piti jokusen kerran lähettää takaisin hakemaan esine kun se vaan nuuskaisi sitä, mutta kannustuksen myötä se tänään ensimmäistä kertaa itsenäisesti poimi esineen suuhunsa ja ilmestyi kulkemaan rinnalleeni sitä esitellen. Vähän jännitti kun en kääntynyt katsomaan mitä se tekee enkä siis enää kehunut siinä vaiheessa kun se esineen suuhunsa otti, halusin testata onko se hoksannut jutun. Nyt toivottavasti koira pitää huolta että lapaset ja muut pysyvät matkassa, tai ainakaan itse ei tarvitse kävellä sataa metriä takaisin hakemaan pudonneita tavaroita (niin pitkään kun ne ovat näkyvissä - seuraava harjoitus onkin pidentää välimatkaa ja lopulta jättää esine mutkan taakse).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti