tiistai 18. syyskuuta 2012

Rahanmenoa

Rahanmenoa ei näköjään voi estää kun omistaa saksanpaimenkoiran ja tykkää näteistä asioista. Oman ja muiden mielenrauhan vuoksi varasin ajan fysioterapeutille, mutta ensimmäinen vapaa aika oli vasta 11.10. joten varasin ajan myös eläinlääkärille nyt torstaille, josko tuosta selästä tai takapäästä löytyisi jotain korjattavaa.

Lisäksi menin tänään ostamaan koiranruokaa säkin niin Mustissa ja Mirrissähän olikin vaikka mitä mukavaa -70% alennuksessa. Perustelin tosin hankintani edullisen hinnan lisäksi sillä, että Ledi voi hyvinkin tarvita Hurtan pelastusliivejä (13 €) elämänsä aikana, ja MH-kuvauksessakin olisi pitänyt olla nahkainen solkipanta jollaista Ledillä ei ollut. Sinne onneksi kasvattaja lainasi pantaa, sen lisäksi että ystävällisesti majoitti meidät Haminassa. Blogin ulkoasu tulee muuttumaan varmaankin syksyisemmäksi tässä joskus kunhan saisin värkättyä uuden bannerin, eli voi olla että silloin ollaan jo joulukuussa menossa..

Ledi on nyt ainakin eläinlääkäriin saakka levossa, josko sitä sitten Iisin kanssa puuhastelisi joutessaan. Treenaisi vaikka BH:ta silmällä pitäen. Alla ostokset.

Ps. nauratti kun huomasin että Chrome kääntää blogin nimeksi Tealight & LED!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti