sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Itkuhälytin mallia Tuikku

Kuulumisia Tuikkurintamalta!

Tuikku on kuulemma jälleen ryhdistäytynyt ajokoirana ja suojelukoirana, onhan sillä nyt pikkukaveri huolehdittavanaan. Vauva siis. Tarina kertoo että laumaa on puolustettu mm. epäilyttävältä mustalta putkikassilta joka makasi epäilyttävästi heinikossa, sekä lähdetty saalistamaan pikkukoiraa joka ilmeisesti on kaukaa muistuttanut oravaa tai jänistä. Näössä tuskin on vikaa, koska pari vuotta sitten vastaavan hölmöilyn jälkeen vein koiran näöntarkastukseen ja näkö oli tuolloin ihan priimaa. Epäilemättä hetkiä jolloin saa olla ylpeä koirastaan!
Tuikku on myös ottanut itselleen uuden tehtävän itkuhälyttimenä. Kun vauva nukkuu, hengailee Tuikku jossain lähistöllä ja tulee ilmoittamaan heti kun vauva alkaa liikehtimään tai ääntelemään. Se alkaa ilmeisesti hiljalleen omaksumaan roolin  lapsenhoitajana eikä vain vaivaantuneena siirry toiseen huoneeseen kuten aluksi.
Tuikku on kyllä ihan mainio koira <3
Ps. Treenailin Ledin kanssa seuraamista ja palkkauksen yhteydessä se onnistui nitkauttamaan tai reväyttämään itsestään jotain ja nyt se on tuu vasenta takajalkaansa, tai sitten meni selästä jotain. Huoh. Kipulääkityksellä mennään nyt pari päivää. On se kyllä symppis kun pysyy kaikesta huolimatta hyväntuulisena, iltapissallakin se könkkäsi kolmella jalalla ja etsi keppejä joilla leikkiä. Alla vielä kuva yhteisestä leffa-aamustamme, Lumikki ja metsästäjän juoni ei oikein sytyttänyt Lediä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti