maanantai 10. syyskuuta 2012

Varusteinventaario

Olen aina pitänyt itseäni ihmisenä jolla on koiralle yksi hihna ja yksi panta, ja uusi ostetaan vain kun edellinen on rikki tai käynyt liian pieneksi. Nyt kuitenkin aloin tehdä inventaariota koirille kertyneistä tavaroista ja niitähän onkin kertynyt kummasti. Osan myyn, osan annan pois ja osa lentää roskiin. Jos jokin kiinnostaa niin hihkaise, mutta Kuopiosta pitää noutaa ellen ole tulossa kylään. Huomaathan kuitenkin että kaikki esiteltävät tavarat eivät ole menossa poistoon! Vain ne, joissa on erikseen maininta asiasta.

Eniten käytössä olevat varusteet, ainoat joita käytetään päivittäin. Vasemmalla Ledin, oikealla Iisin. Ledin pantakin vaihtuu suurempaan kunhan Designdog palaa tauoltaan.
Kaksi alennuksesta ilman koiraa ostettua nahkapantaa, jotka ovat liian suuria jopa Ledille. Ruskea ollut käytössä, musta käyttämätön. Pituus 71 cm, pienimmillään ympärysmitta 61 cm. Sen saapi itselleen vaikka kympillä. Ruskeankin toki saa mutta siinä on jo käytön jälkiä.
Liina, juoksuvyö, Iisin vanha vihreä kangashihna, kaksi lyhyttä nahkahihnaa ja ketjupantoja treeneihin.
Käytössä olevat heijastinliivit
PK-liivi, kuonokoppa jolle ei ole ollut käyttöä "mutta eihän sitä koskaan tiedä ja ilmaiseksi sain", EzyDogin kantolaukut.
 Ledin Hurtta-mantteli talvivaelluksien tauoille, kuvassa hassun mallisen näköinen kun kuvattu edestä taaksepäin. On siis tämä *klik*. . Iisin mantteli on jossain vaatehuoneen perukoilla, ei löytynyt kuvaan.
Samanlainen Hurtta talvimantteli käyttämättömänä sinisenä, selän pituus 75 cm. Tämän saa itselleen 20 eurolla. *MYYTY*
Tuikun vanhaa roinaa jotka saa ilmaiseksi tai lentää roskiin: heijastinliivi jonka tarranauha on nuhraantunut, farkkutyyliset juoksuhousut, musta nahkainen näyttelyhihna, kulahtanut niittinahkapanta ketjulla sekä Ledin heijastinpanta. *LAHJOITETTU*
Ilmaiseksi saa myös kaksi perusnahkapantaa joista pienempi ollut vain pari kertaa käytössä kokonsa vuoksi (30-40 cm), isompi hyvinkin kulahtanut. Tuikun vanhaa superpitkää nahkahihnaa tarjoan Savonlinnaan, mutta jos eivät ota niin sen saa itselleen vaikka vitosella. *LAHJOITETTU*
Tarjolla olisi myös Ledin pentuajan Nano-valjaat *klik* joissa on säätövaraa niin että ne mahtuvat edelleenkin päälle (!!) mutta tarkoitus on ostaa sille tukevammat valjaat joissa se voi myös vähän vetää. Nekin ovat jossain päin asuntoa, omakseen ne saa kympillä.
Mistä tätä tavaraa oikein kertyy :O roinista saapi toki kysyä lisää ja mittailen niitä tarvittaessa.

2 kommenttia:

  1. Moi!
    Olisin kiinnostunut siitä manttelista, laitatko meiliä maerlovviisa@gmail.com

    VastaaPoista