torstai 6. helmikuuta 2014

Suunnitelmia vuodelle 2014

Mielessä on alkanut pyöriä Ledin vieminen luonnestestiin, kunhan se ensin olisi terve ja toisekseen kyllin kypsä testitilanteeseen. Sillä on vieläkin ollut harvakseltaan outoja mörköilyjä tietyissä tilanteissa (esim. joku vieras seuraa meitä samaan rappuun, melko epäilyttävää!) joten ihan aikuisen harkintakykyä sillä ei vielä ole. KPSH kuitenkin järjestää testejä vuonna 2014 seuraavasti:

Paikka Haukkumaja, Maaninka
10.-11.5.2014 Luonnetesti
14.7.2014 Luonnesti (Yhden päivän luonnetesti, 10 koiraa, luonnetesti alkaa klo 12)
16.-17.8.2014 Mh-luonnekuvaus
18.-19.10.2014 Luonnetesti
25.-26.10.2014 Mh-luonnekuvaus


Nuorelle koiralle tarkoitettu MH-luonnekuvaus on jo suoritettu aiemmin, joten nyt olis hyvä että koira olisi luonnetestiin mennessään jo järkiintynyt aikuisen mittoihin. Ennen kuin sain tietooni nämä päivämäräät, mietin jo että aikaisintaan toukokuussa voitaisiin mennä. Ehkä mieluummin kuitenkin vasta heinäkuussa, ja jos ei sattuisikaan mahtumaan mukaan niin sitten olisi kuitenkin vielä lokakuussa mahdollisuus päästä. Tuikkuhan oli kolmen kun se testattiin ja tulos oli kyllä ihan koiran näköinen, mutta se kyllä kypsyikin paljon nopeammin kuin Ledi.

Nyt kun mahdollisesti löytyi syy Ledin kipuiluihin niin uskalla alkaa jo varovaisesti suunnittelemaan erilaisia aktiviteetteja tälle vuodelle. Vesipelastusta olisi mukavaa päästä jatkamaan touko-kesäkuussa keleistä riippuen, sekä aloittaa Ledin kanssa haku tai pelastuskoiratoimintaakin. Myös BH-kokeeseen voisi alkaa treenaamaan kesällä jos voisi olla varma että koira on kivuton, koska nyt siltä ei ole voinut vaatia kun ei tiedä onko se haluton tai hidas kivun vuoksi vai muista syistä.


Ei kuitenkaan pitäisi vielä liikaa innostua, hormonipiikin vaikutus ei näy heti ja voidaan helposti olla huhti-toukokuussa ennen kuin voi olla varma johtuiko kipuilut eturauhasesta vai jatketaanko vian etsintää. Toivotaan että ei tarvitse enää etsiä! :)

Olen myös harkinnut myisinkö pois terveysongelmista johtuen käyttämättömänä lojuneen Kickspark Eslan kun muuttokin on tiedossa, mutta josko sitä vielä kesän säilöisi jos hyvinkin ensi talvena vihdoin pääsisi terveen koiran kanssa potkuttelemaan. Mene ja tiedä. Jos ei uuteen varastokoppiin mahdu niin poishan se on myytävä, ostaa sitten uuden jos näyttää että tarvetta on.

Ps.Olipahan kirjoittajalta turskahtaa jogurtit nenästä kun lueskelin blogin tilastoista hakusanoja, joilla blogiin on löydetty. Enimmäkseen siellä toki on nivelvalmisteisiin ja raakaruokintaan liittyviä hakuja, mutta nyt oli kyllä jo jotain ihan uuttakin :D

"näin kaverista seksiunta"
"pojan erektio"
"teini-ikäisellä seisoo"

Morjens, ovat tainneet joutua pettymään blogin sisältöön : )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti