torstai 25. syyskuuta 2014

Back on trackit testissä

Mustin ja Mirrin paketti saapui kotiovelle saakka ja pääsin sovittelemaan tuuriostoksiani. Tilasin näköjään sitten tanskandoggikokoja :D vaikka verkkoloimi oli isompi (koko 88-91) niin se laskeutui materiaalinsa ansiosta paremmin, ja sisäkäytössä olisi mennyt mainiosti. Harmikseni Hurtan heijastinliivi ei istu niin hyvin kuin hintansa perusteella olisin toivonut, mutta en jaksa enää muutakaan etsiä joten saa välttää. Back on trackin rannesuojan koko L oli yllättävän pieni, vaan ei siitä isompaakaan kokoa ole. Ehkä se hevosen pintelipatja ei sittenkään olisi ollut liioittelua. Kolmen tarranauhan kiinnityssysteemi on kyllä ihan näppärä.

Jättikoon verkkoloimen ja jalkasuojan sovitus feat. innostunut malli
Kyselin kuitenkin Musti & Mirrin asiakaspalvelusta miten vaihto sopivampaan kokoon järjestyy, ja järjestyihän se. Tähän väliin haluan vähän mainostaa kyseisen putiikin asiakaspalvelua. Kumpaankin yhteydenottopyyntööni vastattiin muutaman tunnin sisällä, mikä tuntuu luksukselta kun joidenkin yritysten kanssa joutuu vastausta odottamaan jopa viikon. Kun tuotteiden vaihtokuviot selvisivät, soitin lähimpään liikkeeseen ja tiedustelin onko heillä sekä verkkoloimea että ulkotakkia hyllyssä sopivaa kokoa. Myyjä vastasi että yhtä voisi kokeilla, mutta että hänpä soittaa muut Kuopion liikkeet läpi mitä heiltä löytyisi ja soittaa mulle sitten takaisin tulokset. Tässä vaiheessa olin ihan puulla päähän lyöty että tällaistakin palvelua saa jostain, että mun ei edes itse tarvitse soitella kaikkia läpi ja illalla ajella koira kyydissä ympäri kyliä??

Vartin kuluttua minulla sitten oli suunta selvillä minne lähden sovittelemaan ulkotakkia, verkkoloimea ei ole sopivaa kokoa Kuopiossa mutta se voitaisiin tilata kun koko selviää ulkotakkia sovittamalla. Ulkotakista oli vain koko 74, arvoin että pitäisikö olla vielä pienempi mutta henkilökunta oli sitä mieltä että ei kannata enää pienempää ottaa, ettei peittävyys mm. reisilihaksista kärsi. Tilasin sitten verkkoloimen samalla koolla, toivottavasti se ei ole liian piukka että sitä voi nukkuessakin pitää. Nähtäväksi jää onko noista meille mitään apua kipujen ja jumien ehkäisyssä?


Ajeltiin kotimatkalla sitten pitkästä aikaa koirapuiston kautta, ajattelin että testaan samalla uuden takin istuvuutta ja että onko sillä näin äkkiseltään mitään vaikutusta koiran kipeytymiseen liikunnan jälkeen. Toivoin että puistossa olisi vain pari rauhallista koiraa, koska jos siellä olisi kauhea rälläys käynnissä ei oltaisi tietenkään voitu mennä. Siellä oli kaksi sakemannia, rottweiler, karjakoira ja joku viides koira jonka rotua en tunnistanut. Näyttivät kuitenkin kovin rauhallisilta niin mentiin sekaan, ja olikin mukavaa kun koirat tutustuivat toisiinsa ja hölkyttelivät rauhallisesti nuuskuttelemassa hajuja. Tuollaisia puistoiluja toivoisi enemmänkin Ledille, että saisi olla sosiaalinen mutta ei tarvitsisi rällätä ja törmäillä.

Maanantaina mennään sitten sinne Lahden Univetiin kultahippuhoitoon. Vähän jänskättää koko juttu ja varmaan taas saa kyynelehtiä kun koira rauhoitetaan uneen, kun aina pelottaa että tulee jotain komplikaatioita. Onneksi nyt ei leikata ja saan varmaankin olla paikalla koko toimenpiteen ajan. Siitä sitten raporttia ensi viikolla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti