sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Jättiale Musti & Mirrissä!

Ilouutinen kansalaiset!Huomasin että Mustissa ja Mirrissä on messevä syysale tämän päivän ajan. Tämä ilahduttaa suuresti, koska olen etsiskellyt Back on track-tuotteita ja uutta heijastinliviiä Ledille.


Koot meni vähän arpomalla sen mukaan mitä oli saatavilla ja mistä sai suurimman alennuksen. Ajattelin että sisällä verkkoloimi saakin olla vähän reilu jotta siinä on mukava köllötellä, ei saa kiristää kerällä nukkuessa. Ulkona taas saisi istua paremmin jotta ei ole pissassa ja kestäisi liikkeessä mukana. Tunnustan että hinnalla oli melko suuri vaikutus koon valintaan, kun pienempi koko oli helposti 20 euroa kalliimpi kummassakin loimessa ja tuota pätäkkää ei kultahoidon vuoksi nyt mahdottomia ole ylimääräisiä. Saahan ne myytyä eteenpäin jos ei sovi mitenkään päin.

Vähän arveluttaa koska Hurtan malliston takissa koko 75 oli iso, mutta kun mittailin selän pituutta niin saisi olla kyllä tuon reilut 80 cm, kun Botin ohje oli mitata kaulapannan kohdasta hännän tyveen. Jäin miettimään että missä se kaulapanta milläkin koiralla on, osalla napakasti kurkulla ja toisilla roikkuu rinnalla. Toivotaan että vaatteet nyt olisivat jotenkin pitokelpoisia.

Jalkasuoja taas voisi ehkä auttaa siihen ranteeseen, kun en tiedä mikä siinä on mutta Ledi sitä aina nuolee. Alun perin ajattelin tilata jalkaan hevosen BoT pintelipatjan jota olisi voinut käyttää myös alaselkään, mutta koska tämä ale sattui eteen sopivasti niin kokeillaan riittääkö tuossa koko ja onko se käytännöllinen vai ei.

Nyt muutkin äkkiä shoppailemaan kun tuotteita vielä riittää! :)

2 kommenttia:

  1. Näillä on 70cm BOT-mantteli, Taralle se on reilu, Kiralle vähän soppelimpi. Oisin niin halunnut tuon verkkiksen vielä, harmi ettei tarjousta ollut noissa 70cm =/ Mut hyviä tuotteita, mä tykkään, toivottavasti tuo teillekin apua!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, pohdin mielessäni että ison saa jotenki varmasti köytettyä päälle mutta liian pienelle ei oikein oo mitään tehtävissä. Toivottavasti aletuotteillakin on jonkinlainen vaihto- tai palautusoikeus, jos ei niin ei auta ku myydä pois ja ostaa rahoilla täysihintainen oikean kokoinen :)

      Poista