tiistai 14. lokakuuta 2014

2. kultaviikko

Niin vaan hujahti toinenkin viikko kultahippuhoidosta! Tuntuu kyllä että siitä olisi jo ainakin kuukausi. Tässäpä siis toisen viikon raportti.

8. päivä

Vain lyhyet pissatukset. Ei ihmeitä.

9. päivä

Lyhyt aamupissatus irti metsässä, koira ravaa kevyellä askeleella. Koko illan koira on mahdottoman energinen, leikkii leluillaan, haastaa leikkiin, kantaa leluja syliin, tekee temppuja itsekseen. Käydään pidemmällä iltakävelyllä koira kytketttynä, ehkä 45 minuuttia. Alkumatkasta ravailee, puolen välin jälkeen vaihtaa peitsiin.

10. päivä

Lyhyet pissatukset. Takajalat nousevat ekaa kertaa kuukausiin (vuosiin?) kevyesti tassuja kuivatessa, takajalat eivät tunnu jäykiltä eikä koira vastusta liikettä. Illalla nuolee rannettaan, iltapissatuksella pääsee vahingossa ottamaan pari laukkaspurttia. Makaa takajalat rennompana, suorempana.

11. päivä

Vain lyhyet pissatukset. Mörisi illalla vähän, mutta mahakin oli sekaisin että voinut olla sen vuoksi epämukava olo.

12. päivä

Aamulla ravaili kevyellä askeleella pissalenkin.

13.päivä

Ei havaintoa, varmaankin vain lyhyet pissatukset eikä ihmeempiä.

14.päivä

Aamulla ravaili kevyellä askeleella. Illalla pidempi nuuskuttelukävely rauhalliseen tahtiin, olisiko 2 km tullut kaikkiaan matkaa. Koira oli virtava ja iloinen, jopa vimmasi sisällä. Annoin varuilta lähtiessä kipulääkkeen, en tiedä olisiko tarvinnut.

Sinälläänhän tilanne on hieno, että tällä viikolla ei siis tarvittu kipulääkkeitä lähes laisinkaan, vaikka ei kyllä paljon liikuttukaan. Jokunen aika sittenhän Ledi oli jatkuvalla kipulääkityksellä tehtiinpä jotain taikka ei. En silti uskalla olla vielä liian optimistinen tulosten suhteen, mutta vähän edes!

Nyt päättyi myös kolmas ja viimeinen viikko BoT-loimien käytössä, nyt pidetään viikon tauko ja sitten taas yöksi pyjama päälle. Ulkoiluilla aion kyllä edelleen pitää takin päällä, koska koirassa on edelleen karvattomia ajeltuja kohtia joihin sataa ja tuulee ikävästi. Pitää katsoa miltä se Hurtan talvitakki näyttää, saako siitä kelvollista syysvaatetta kun kuminauha pamahti viime talvena.

Niin ja kun aiemmin mainitsin että ostin viikko sitten ruusunmarjarouhetta kokeiluun, niin Ledillä on kehitysidea purkin muotoiluun. Helpottaa annostelua kun ei suotta tarvitse avata kantta, ja käy myös itsepalveluautomaatiksi.


Ei ainakaan tarvitse miettiä että maistuuko se koiralle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti