lauantai 11. lokakuuta 2014

Rallytokoturisti

Kaverini oli kisaamassa rallytokossa Kuopiossa niin lähdin katsomaan millainen laji se oikein on. En ymmärtänyt juurikaan sääntöjä, käsittääkseni koiralle saa puhua ja syöttää nameja koko kisasuorituksen ajan ja uusia liikkeen jos menee pieleen :D alokasluokan rata oli lähinnä seuraamista koko radan, pujottelua seuraten, sivulle tuloa, eteen istumista ja yksi maahanmeno.

Tunnelma oli kuitenkin kisoissa mukava ja ihmiset sekä koirat iloisia. Tuota voitaisiin Ledin kanssa kokeilla kunhan se alkaa kestämään pientä treeniä. Ledi ei päässyt koko reissulle mukaan, koska pieneen halliin ei saanut tuoda turistikoiria. Nappailin sitten kuvia muiden otuksista, sisällä hallissa en valitettavasti saanut kameran säätöjä niin hyvälle mallille että olisi kummoisia kuvia tullut. Melkoinen rotukirjo oli ja vaihtelevia suorituksia, mutta kiva oli välillä nähdä tällainen vähemmän vakava kilpailu!
Jokerina vielä äitini tänään nappaama kuva Tuikusta, kovin on vaalea kesän jäljiltä :) ja Ledi.. no se voi kai ihan hyvin. Silleen levossa. Ei olla tarvittu kipulääkkeitä tällä viikolla mutta ei olla kyllä tehtykään mitään. Seurataan tilannetta.


1 kommentti:

  1. Siis kehua saa ja käyttää käsiapua, mutta nameja ei saa syöttää! Lisäksi koiraan koskeminen on kiellettyä... Kurssille vaan jahka Ledin tila selviää :)

    VastaaPoista