torstai 2. lokakuuta 2014

BoT käyttöohjeet

Kun vihdoin sain Back on tracin tuotteita Ledille, vilkaisin kyllä käyttöohjetta sen verran että käyttö pitää aloittaa varovasti, vain pari tuntia kerrallaan. Nyt viikkoa myöhemmin ajattelin sitten lukaista että mitäs niissä ohjeissa oikeasti sanottiinkaan.

Käyttöohjeet eläinten Back on Track tuotteille

Kaikkien Back on Track tuotteiden käyttö tulee aloittaa vaiheittain. Käytä tuotetta enintään 2-4 tuntia ensimmäisten 2-3 päivän ajan. Näin eläimen keho saa mahdollisuuden tottua tuotteen vaikutukseen. Totuttelun jälkeen tuotetta on suositeltavaa käyttää useita tunteja parhaan mahdollisen hoitotuloksen saavuttamiseksi.

Tuotteen käytön aloitusvaiheessa voi esiintyä lisääntynyttä turvotusta, mikä johtuu lisääntyneestä verenkierrosta ja aineenvaihdunnasta. Se kertoo, että tuote toimii. Alkuajan lisääntynyt turvotus häviää jatkettaessa käyttöä pidempään.

Suosittelemme Back on Track tuotteita korvaamaan linimenttejä, koska yhteiskäyttö saattaa johtaa polttovioitukseen. Tuotteita ei saa käyttää tiineillä eläimillä, koska käytössämme ei ole tutkimustuloksia siitä mitä lisääntynyt aineenvaihdunta ja verenkierto voi aiheuttaa sikiölle.

Tuotetta voidaan käyttää ennaltaehkäisevänä (alkuverryttelyn yhteydessä), palautumiseen, akuutteihin lihasjännityksiin ja särkyihin, jännevammojen hoitoon, nivelongelmien yhteydessä, vanhuuden jäykkyyteen sekä lämmön lisäämiseksi.

Suosittelemme tuotteen käyttöä kuuriluontoisesti esim: 2-3 viikkoa käyttöä, 1 viikko taukoa. Vaihtoehtoinen käyttötapa: kovemman treenin/kilpailujen aikana päivittäinen käyttö useamman tunnin ajan, taukojaksoa voi olla välissä useampi viikko.
Niin että jaaaaaaa olisi saanut käyttää sen neljäkin tuntia ekat pari päivää ja sen jälkeen vaikka yön yli. Liikuntaa harrastellaa kunhan pystytään ja saadaan se verkkoloimikin, nyt jos käy ulkona takki päällä niin johan se kastuu siellä, tarvitsee yöksi kuivan. Yllätyksekseni kuitenkaan "normaali takki" ei ole ollut kuuma sisälläkään, vaikka Ledi on mielellään hakeutunut viileisiin paikkoihin nukkumaan.

Kullan laittamisen jälkeen en ole nähnyt Ledin nuolevan ranteitaan vaikka. Mutta ei vielä innostuta. Kiepautin jalkasuojan sitten itselleni IT-ranteeseen, voihan sitä testata näinkin. Menisi vaikka töissäkin.


Pidän seuraavien viikkojen aikana kirjaa koiran oireilusta ja fiiliksistä, jotta voisi saada osviittaa mihin suuntaan se on menossa, näkyykö kullan vaikutukset. Koska hoito oli maanantaina, voisin laittaa edellisen viikon koosteen aina sunnuntaisin. Toivotaan että kehitystä alkaa näkymään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti