tiistai 21. lokakuuta 2014

3. kultaviikko

Kolmas viikko käynnistyi. Edellisellä viikolla ei juuri kipulääkkeitä tarvinnut, mutta mietin myös onko oma kynnykseni kipulääkkeen antamiselle noussut kun haluaisin uskotella ettei sitä tarvitse, kun koirahan paranee. Otin järjen takaisin käteen ja koetan säilyttää saman herkkyyden asian suhteen kuin aiemminkin.

Ranteiden nuolemista tai kirputtamista en nähnyt paljoakaan, mutta toisaalta koiralla oli kauluri kaulassa polven hotspotin takia useamman päivän niin vaikeaahan se olisikin ollut..

15. päivä
Vain pissatukset. Ledi istui todella huonosti jalat sivuille harottaen, siis entistäkin enemmän levällään.

16. päivä
Ledillä oli maha sekaisin ja ulkoiltiin etenkin yöllä vähän väliä, mutta tehtiin vain pienet pissaulkoilutukset. En päässyt varmuuteen oliko vähän kipeä vai oliko olo vain kurja ripulin vuoksi.

17. päivä
Aamuyöllä ja aamulla mörisi niin annoin kipulääkkeen, sen myötä mörinä loppui. Aamupäivällä sai juoksennella metsässä irti ja hyppäsi pari kertaa kiveltä alas jonka jälkeen liikkui hetken aikaa huonommin, peitsaten selkä jäykkänä. Venytteli päivän aikana ilahduttavan paljon! Illalla aika hiljainen.

18. päivä
Aamulla oli taas vähän kipeän oloinen, mörähteli, niin annoin kipulääkkeen. Venytteli hyvin herättyään. Ulkona juoksenteli kevyellä askeleella, kipulääkekin toki vaikutti jo siinä vaiheessa.

19. päivä
Maalla Tuikun kaverina, varmuuden vuoksi kipulääkettä jo ennakkoon. En huomannut kipukäyttäytymistä.

20. päivä
Maalta kaupunkiin, lähdin itse reissuun niin sanoin koiran hoitajalle että syöttelee varmuuden vuoksi kipulääkettä.

21. päivä
Olin reissussa, naapuri syötellyt kipulääkettä, ei ilmeisesti ole tapahtunut ihmeempää.

Summa summarum: merkittävää muutosta ei ole havaittavissa, tilanne kuitenkin parempi kuin ennen hoitoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti