keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Kuka haukkuu?

Yläkerran naapuri kertoi tänään että maanantaina kun hän poikkeuksellisesti oli ollut päivän kotona, meidän asunnosta oli kuulunut koiran haukuntaa koko iltapäivän. Hän oli ystävällisesti myös nauhoittanut sitä (ilman sarkasmia, hän on todella mukava ja koiraihminen itsekin) jotta voisin kuulostella minkälaista ääntä ne pitävät, tai kumpi. Hänen mielestään koira oli kuulostanut Lediltä mutta nauhalta minusta kuulosti enemmän Iisiltä. Voihan olla että se kännykän kautta toistettuna kuulostaa erilaiselta.

Nauhalla koira haukahtelee harvakseltaan lähinnä tylsistyneen kuuloisena, ja jää kuuntelemaan vastaisiko joku jostain. Ei hätääntynyttä haukkua tai ulvontaa, haukahtelua vaan. Nyt harmittaa ja rankasti koska sitä on voinut jatkua pidemmän aikaa eikä kukaan muista naapureista ole sanonut mitään.

Pitää järjestää tietokone nauhoittamaan mitä täällä oikein puuhataan ja kuka täällä mekkaloi. Vähäinen aktiviteetti varmaankin lisää todennäköisyyttä että tympääntyy, joten sitä lisäämällä ja ostamalla isoja luita kaluttavaksi tilanne toivottavasti korjaantuu. Voihan olla että tuo todella oli poikkeuksellinen päivä, mutta epäilen hieman että yhtäkkiä olisi käynyt haukkumaan.

Hyvää tässä toki on se, että koira oli aloittanut vasta puolilta päivin eikä aamulla meidän lähdettyä töihin, joten ei tässä ainakaan eroahdistusta olla yhtäkkiä keksitty. Huokaus silti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti