sunnuntai 16. tammikuuta 2011

Iltaa, herra Pussi!

Viikonloppu oltiin reissussa mutta nyt illalla kävin hallilla noutamassa avaimen, joka tarkoittaa sitä että jatkossa saan mennä treenaamaan mihin aikaan tahansa jos ei vaan ohjattuja treenejä molemmilla kentillä ole. Samalla jäin esittelemään Tuikulle esteitä jotka viimeksi tuottivat ongelmia, eli lähinnä pussi ja putki. Ne saatiinkin sille mallille että on todennäköisempää että koira sinne menee kuin että jättää menemättä, vaikka putki olisi mutkallakin.
Luksusta treenata lämpimässä kun vielä koko halli omassa käytössä. Näkyvissä puolikas tämänpäiväisestä möllikisaradasta.

Tehtiin myös erittäin vinot vinokepit neljällä, kun halusin nähdä hetkahtaako se metallisesta keppijalustasta mutta eihän tuo tainnut edes huomata. A-esteellä se hieman arpoi ensimmäisellä kerralla, mutta otettiin sitten vähän reilumpi spurtti niin sitten siinä ei tuottanut ongelmia enää kuin rauhallinen alastulo ja hallittu pysähtyminen. Pitänee omalla ajalla harjoitella tuota loivemmalla A-esteellä ja valjailla, ettei se rymistele sieltä alas holtittomasti.

Välillä otin huvikseen parit hypyt, erityisesti pituusesteen halusin nähdä miten hyvin se sille venyy (kuvassa keskellä). Helpompi näköjään hahmottaa kuin pystyeste! Toki senkin lyhensin kahteen lautaan ensimmäisillä kerroilla, viimeisen otin kolmella. Tuikkuhan on maxikokoinen, mutta edelleen mennään esteitä medikoossa kunnes saadaan opeteltua hyppytekniikkaa ja kerättyä lihaksia. Muutenkin nyt tuntui koiralle tulevan aika lämmin, kun halli ollut päivän täynnä koiria ja ihmisiä. Mittari näytti +18 C niin juokse siinä sitten talviturkissa.
Kameraa nopeampi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti