tiistai 4. tammikuuta 2011

Lauma kasvaa

Emminä malta enää olla hiljaa. Tuikulle tulee pikkuveli kevään aikana, mutta tarkempaa infoa siitä sitten kun asiat on lyöty lukkoon.

Tänään oli agin jatkokurssi 1:n teoriaosuus jossa ei paljon uutta tullut. Pitää nyt ihan oikeasti alkaa ihmetellä ostaako avaimen hallille vai varaako omia vuoroja ja jakaa kustannukset jonkun kanssa puoliksi, jolloin tietysti on sumpliminen että koska aikataulut sopii yhteen. Tietysti jos aamulla ennen töitä pääsisi treenaamaan niin ei ainakaan tungosta olisi, ja silloin avain tulisi halvemmaksi koko kevään ajalle.. mutta jos taas haluaisi valmistua koulusta ja pentuakin kasvattaa, niin onko sitten kuitenkaan aikaa ja jaksamista treenata agia useammin kuin kerran viikkoon?

Tänään myös laskeskelin kävellessäni aikoja paljonko matkat kodin, työpaikan ja Hukka-Hallin välillä tekevät. Melkeinpä kaksi tuntia yhteensä jos kesken työpäivän mielisi lähteä! Treenin kanssa siis joutuisi olemaan kolme tuntia poissa, joita illalla joutuisi tahkoamaan. Kotoa hallille kävelee 20-25 minuuttia (oivallinen verryttely/jäähdyttelyaika!), kotoa töihin 25-30 minuuttia. Koiraa kun ei voi töihin ottaa niin edestakaisinhan siinä sitten saisi läpytellä. Tietysti jos treenin oikein oivallisesti suunnittelisi niin kävisi puoli tuntia parina aamuna viikossa ohjattujen treenien lisäksi niin saisi vähän säästettyä aikaa. 

Tuikkuhan ei alkeiskurssin aikana ehtinyt edes kaikkia esteitä opetella vaikka itse olinkin treenejä seuraamassa, silloin ei juoksuista koiraa saanut ottaa mukaan. Pitää siis tutustuttaa se mm. renkaaseen ja keinuun ja keppeihin.. sekä tahkota kontakteja, kontakteja ja kontakteja... koska olen ilmeisesti kadottanut molemmat naksuttimeni, pitänee käydä ostamassa uusi (parempi!) ja miettiä miten kontakteja ja keppejä voisi kotona treenata. Irroittaa kaapin ovi ja tehdä siitä keinu? Remontti-Reiska goes Niksi-Pirkka!

(kuva Hukka-Hallin sivuilta)

Sai muuten etsiä sitä uutta hallia ihan urakalla.. lähdin töistä ennen viittä ja tunnin kuluttua löysin perille muutaman puhelun ja autoliikkeiden pihalla harhailujen jälkeen. Teollisuusalueella (tms) kun ei turhaan merkitä talonumeroita eikä Hukka-Putken mainoksiakaan näkynyt missään, ainakaan iltahämärässä en erottanut. Vaan löytyipähän kuitenkin ja ehdin vielä ensimmäisenä paikalle.

Laitoin muuten jo muutaman seuraamani blogin tuohon oikean reunan laatikkoon, jos et halua että blogisi siellä on niin vinkkaa, otetaan pois.. lähinnä laitoin itseäni varten että töissä kahvitauollakin ne löytyisi kätevästi yhdestä paikasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti