keskiviikko 5. tammikuuta 2011

Koiruuksia kaupassa

Piipahdin kotimatkalla Lemmikkiasemalla ja mukaan tarttuikin uusi agilelu josta toivottavasti saadaan mieleinen palkka, nameja sekä uusi naksutin. Sieltä poikkesin vielä Maksimakasiiniin ostaman pikaliimaa, kun harhauduinkin eläinosastolle ja nappasin mukaan kevyemmän hihnan kuin nuo nahkaiset ovat. 

Paras löytö oli kuitenkin agikepit: 12 kpl aurausmerkkejä 10 eurolla! Nyt vaan hankeen niitä upottamaan. Viime yönä tosiaan nostin kaapin oven pois saranoiltaan ja tein siitä keinun rullatun retkipatjan kera. Unohdin hetkellisesti että koirani on pissihousu, mutta asian taas muistuttua mieleen otin retkipatjan pois ja nyt opetellaan ihan vain lattialla olevan kaapin oven ylitystä ja 2+2 kontaktia. 
 Tuikku mietti mitä aurausviitat tekevät sisätiloissa.

Maanantaina olisi eka treeni ja tasokoe: radan alussa näyttää olevan pussi jota Tuikku ei ole koskaan tehnyt kuten ei keppejäkään.. tähän hätään en ehdi pussia opettaa mutta näkeepähän ainakin totuudenmukaisesti sen meidän tasottomuuden. Kepeistä se toivottavasti ehtii seuraavan neljän päivän aikana saada edes hajun. Kujakeppejä olen miettinyt mutta koetetaan varmaan myös perinteistä kädellä ohjausta.

Two on - two off ja kadonnut nenä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti